<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjendisdatter drar inn 17,5 millioner i året

Enkelte bloggere og influencere innkasserer millioner på å kun være seg selv på Instagram og YouTube. Svenske Bianca Ingrosso (24) er en av dem.

Publisert 30. nov. 2019 kl. 10.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 118 ord
Datteren til Pernilla Wahlgren drar inn millioner på sosiale medier, Her er moren i full sving under den svenske Melodifestivalens finale i Globen i Stockholm i 2010. Foto: Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX

I 2019 mer enn doblet svenske Bianca Ingrosso (24), datteren til den kjente svenske artisten Pernilla Wahlgren, inntektene fra 6,7 millioner svenske kroner til 17,4 millioner svenske kroner, skriver Dagens Industri.

Resultatet endte på 8,5 millioner kroner, som tilsvarer 700.000 svenske kroner i måneden.

Bianca Ingrosso, som i tillegg til å være stor på Instagram, også har sitt eget sminkemerke, ble kjent gjennom realityserien “Wahlgrens verden”.

I TV-serien, som også har gått på den norske TV-kanalen, TVNorge, får man følge familien Wahlgren, som i tillegg til den kjente artistmammaen og bloggerdatteren også består av blant annet Benjamin Ingrosso, som er en kjent svensk låtskriver og artist.