<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Uføretrygdet gründer fikk verdens største tech-selskaper på kundelisten

Frode Krisner har kun fullført femte klasse og hadde et par timers arbeidskapasitet om dagen. Nå har han fått verdens største tech-selskaper på kundelisten og lønner et team på 140 personer.

Publisert 15. feb. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 142 ord

– Historien min begynner egentlig da jeg var syv, sier Krisner og forteller om en barndom og en ungdomstid hvor han satt i rullestol og knapt var ute av huset. Han hadde null energi, men nærmest et kall: Han ønsket å få anbefalt dataspill som passer akkurat ham, slik Netflix gjør med film, og det som hadde vært en drøm av en klesbutikk: en butikk som kun har plagg du synes er fine og som passer både kroppen og lommeboken din.

Krisner (36) forteller hvordan han holdt på å gi opp, et evig pengesluk uten inntekter og øyeblikket der det virkelig snudde - mot alle odds.

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på grunderpraten@finansavisen.no

Lytt til Gründerpraten på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.