<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hytten din blir en kostnadsbombe

Familiehytta vil bli et pengelsuk for nordmenn. – Jeg er lærer for faen, hyler Morten Kristiansen når full markedstakst mangedobler eiendomsskatten. Ny formuesskatt vil slå enda hardere på toppen av galopperende kostnader.

    Publisert 13. apr. 2022 kl. 09.22
    Oppdatert 19. apr. 2022 klokken 17.39
    Lesetid: 3 minutter
    Artikkellengde er 606 ord
    MARKEDSTAKSTER: – Markedsverdi er svært lite interessant. Det er en vanlig hytte i et vanlig arbeiderklassestrøk, sier Kristiansen, som har fått mer enn 5-doblet eiendomsskatten. Snart får han enda større formuesskatt som også skal beregnes etter markedsverdi. Foto: Stein Ove Korneliussen / NRK