<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikter internasjonalt med egen akevitt

Med internasjonale vyer og en av landets fremste akevitteksperter på laget har nyetablerte Rebel Spirits hentet 7 millioner kroner i en overtegnet emisjon.

Publisert 20:02 1. juni 2020
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 875 ord
SIKTER MOT INTERNASJONALT DRINKMARKED: – Med mikrodestilleritrenden i utlandet har gin fått et kraftig oppsving. Det samme vil skje med akevitt; det vil bli en ingrediens i drinker og kan dermed treffe et bredere publikum, mener daglig leder i Rebel Spirits, Ivan Abrahamsen (t.v.). Her smaker han og Rebel Group-sjef Thomas Patay på Rebel Spirits' to første produkter, MEIR Aquavit No. 1 og MEIR Pink Aquavit. Foto: Lena S. Falck