<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Europris-sjefen: – Har aldri sett så mange rabatter så tidlig

  Publisert 8. des. 2022 kl. 18.23
  Oppdatert 8. des. 2022 klokken 18.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 84 ord
  Europris-sjefen: – Har aldri sett så mange rabatter så tidlig
  08.12.2022 Europris har kapitalmarkedsdag og holder stø kurs i sine løfter om flere butikker, utbytte og stadig bedre marginer. Toppsjefen Espen Eldal kommer til studio for å fortelle om hvordan de skal nå målene og hvordan julehandelen ser ut så langt. Vi snakker også med Virke-direktør Harald J. Andersen om hvordan høy inflasjon, stigende renter og en urolig økonomi skaper usikre tider også for varehandelen. Etter to solide år under pandemien med en vanvittig vekst innen netthandel, går vi nå inn i en ny tid.

   

  Europris har avholdt kapitalmarkedsdag og holder stø kurs i sine løfter om flere butikker, utbytte og stadig bedre marginer. Toppsjefen Espen Eldal kommer til studio for å fortelle om hvordan de skal nå målene og hvordan julehandelen ser ut så langt.

  Vi snakker også med Virke-direktør Harald J. Andersen om hvordan høy inflasjon, stigende renter og en urolig økonomi skaper usikre tider også for varehandelen. Etter to solide år under pandemien med en vanvittig vekst innen netthandel, går vi nå inn i en ny tid.