<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Vi er i den heldige situasjonen at vi blir spurt om vi vil ha mer penger

Som 16-åring skulle Vilde Regine Tellnes ta Starbucks til Norge, men Umoe kom henne i forkjøpet. Med sin bakgrunn fra Silicon Valley satser hun og investorer som Trond Riiber Knudsen på en ny fastfood-kjede med sunn og bærekraftig mat.

  Publisert 18. jan. 2022 kl. 06.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 243 ord
  Promo Healthyeats 169

  Vilde Regine Tellnes reiste til Silicon Valley og hadde kontornaboer som Linkedin og Uber. Alle tenkte stort. Alle hadde gått konkurs flere ganger, men denne gangen skulle de få det til. 

  Nå har Tellnes tatt Healthy Eats, Norges nye fastfood-kjede med sunn og bærekraftig mat, et stort skritt nærmere den store verden, inspirert av Cutters-gründer og samboer Kristian Solheim. Målet er å tapetsere Europa med matvegger.

  Tellnes har fått med aksjonærer som Trond Riiber Knudsen, Jan Børge Sagmo, Tom Georg Olsen, Christer Vikebø og Tom Jørgensen for å sette rakettfart med Healthy Eats.

  – De er kjempegode på å bygge bedrifter raskt. Nå er vi i den heldige situasjonen at vi blir spurt om vi vil ha mer penger. Innen 2025 er målet å ha plassert ut 100 matvegger og omsette for en kvart milliard kroner.

  I denne episoden av Gründerpraten forteller Tellnes, med en master i økonomi, bygget nettverk i Silicon Valley og hvordan hun klarer å tenke like stort fra sin base i Bergen. 

  ET ALTERNATIV TIL PØLSE OG SJOKOLADE: – 70 prosent av alle nordmenn er overvektige, sier Vilde Regine Tellnes, som selv har slitt med overvekt. Nå er hun gründer som satser knallhardt på sunn og bærekraftig mat. Foto: Hilde Oreld

  Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på grunderpraten@finansavisen.no

  Lytt til Gründerpraten på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.