<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Finsk børskandidat hentet nær 1,7 milliarder

Det finske programvareselskapet Nordhealth hentet 1,68 milliarder kroner i en rettet emisjon, 

Publisert 25. mai 2021 kl. 23.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 94 ord
PÅ BØRS: Nordhealth tilbyr en skybasert programvare til veterinær og terapeutpraksiser. Foto: Tatyana Vyc / Shutterstock / NTB

I en melding tirsdag kveld kunngjorde Nordhealth at det børsnoteres på Euronext Growth etter å ha hentet inn 165 millioner euro, eller 1,68 milliarder kroner. Det var over målet på 1,2 milliarder kroner.

Selskapet slipper 30 millioner nye A-aksjer til en pris per aksje på 40,786 kroner. Selskapet slapp også 7,5 millioner aksjer som ble fordelt pro-rata blant selskapets allerede eksisterende aksjonærer. Totalt vil det være rett i underkant av 80 millioner Nordhealth-aksjer. Det gir en selskapet en markedsverdi på cirka 320 millioner euro, eller cirka 3,2 milliarder kroner.

Det nordiske SaaS-selskapet hyret inn Carnegie som våpendrager.