<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nykode nesten tredoblet responsen

Nykode Therapeutics oppdaterer om sin andre generasjons APC-målrettede vaksineteknologi.

  Publisert 11. apr. 2022 kl. 08.46
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 55 ord

   

  Nykode Therapeutics vil presentere data fra selskapets andre generasjons APC-målrettede vaksineteknologi på American Association for Cancer Research (AACR) årsmøte 12. april, går det frem av en børsmelding fredag.

  De prekliniske dataene fremhever at selskapets vaksiner med immunstimulerende proteiner kan gi en nesten tre ganger økning i anti-tumor immuncellerespons sammenlignet med førstegenerasjonsplattformen, opplyses det i meldingen.

  (TDN Direkt)