<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Influensere satser: Vil tilby fettreduksjon og rynkebehandling

Pia Tjelta, Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord satser 40 millioner og håper på å bli Nordens ledende klinikk innen fettredusering og muskelbyggende behandling.

Publisert 15. sep. 2022 kl. 11.07
Oppdatert 15. sep. 2022 klokken 13.15
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 302 ord
BLIR GRÜNDERE: Pia Tjelta, Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø åpner 10. oktober dørene til Nomi Oslo. De tar sikte på 30 millioner i omsetning og et nullresultat i 2023. Foto: Julie Pike

– Det ligger så mye positiv energi i å føle seg vel, og vi har savnet en klinikk som kunne sette sammen alle fagfeltene, som kunne se på oss som et sammenhengende menneske og følge oss over tid. Det handler om kvinnehelse og forebygging av alt det kroppen skal gjennom, sier skuespiller og klesdesigner Pia Tjelta i en pressemelding.

Tjelta skal sammen med venninnene Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord og ansvarlig lege Karim Sayed starte Nomi Oslo, en klinikk for estetisk medisin i Realbankens lokaler på Frogner.

Der vil de tilby blant annet fettreduksjon, rynkebehandling og både behandling av hårtap og permanent hårfjerning.

– Norge har aldri vært ledende på denne typen behandlinger, men Nomi Oslo skal være med på å drive utviklingen. Om noen år kommer veldig mye av det vi tilbyr til å være helt vanlig. Vi skal jobbe med å reversere aldringstegn uten at kundene ser «behandlet» ut, sier lege Sayed, som har tolv års erfaring innen estetisk medisin. 

SATSER: Snøhetta står for interiøret i klinikken. Snøhetta

– Medisin har flere felt hvor man hjelper det som betegnes som friske mennesker, se for eksempel på øyelokkskirurgi eller tannregulering. Det er også behandlinger som bidrar til økt livskvalitet på samme måte som det vi skal tilby, legger Sayed til.

Gründerne har fått med seg leger og sykepleiere fra Akademiklinikker, Eger Skin Clinic, Senzie Medispa og Beth's Medispa. I løpet av de neste månedene skal en hormonlege og en hudlege også ansettes.

– Vi blir ledende i Norge innen de fettreduserende og muskelbyggende behandlingene som det amerikanske helsetilsynet har godkjent, sier Rudjord, og viser til en magebehandling som skal tilsvare 20.000 situps.

Tjelta, Skarbø og Rudjord eier 50 prosent av Nomi Oslo, mens Sayed eier de resterende 50 prosent. Den totale investeringsrammen er på 40 millioner kroner, og gründerne tar sikte på 30 millioner i omsetning og et nullresultat i 2023.