<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Targovax har fått grønt lys av amerikanske FDA

    Publisert 27. sep. 2022 kl. 07.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 146 ord

    TRVX

    Targovax har fått vurdert og godkjent protokollen for fase 2-studien med ONCOS-102 i pasienter med føflekkreft som er resistent mot behandling med sjekkpunkthemmere fra det amerikanske «Food and Drug Administration» (FDA), opplyses det i en børsmelding.

    Studien skal startes opp ved årsskiftet 2022/23.

    I en tidligere fase 1-studie viste ONCOS-102 en responsrate (ORR) på 35 prosent i kombinasjon med PD-1 sjekkpunkthemmer. Targovax planlegger nå en større fase 2-studie for å bekrefte disse lovende resultatene. Denne studien vil gjennomføres i samarbeid med Targovax' partner Agenus.

    – Vi er veldig fornøyde med å ha fått det formelle klarsignalet fra FDA til å starte opp vår planlagte fase 2-studie i føflekkreft. Dette vil gi oss svar på viktige medisinske spørsmål knyttet til bivirkninger, dosering og kombinasjonsseffekt som er avgjørende for å kunne gå videre med en registreringsstudie som kan gi fremtidig markedsgodkjenning, sier medisinsk direktør i Targovax, dr. Lone Ottesen,i en kommentar.

    (TDN Direkt)