<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Orkla positive til Amazon i Norden

Industrikjempen jakter nye vekstkanaler. 

Publisert 13:53 9. sep. 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 118 ord
POSITIV: Orklas konsernsjef Jan I. Semlitsch har vært innom og snakke med analytikerne hos Kepler Cheuvreux.  Foto: Eivind Yggeseth

I en presentasjon hos meglerhuset Kepler Cheuvreux ga ledelsen i Orkla   uttrykk for at de er positive til at Amazon etablerer seg i Norden. De mener det vil slå positivt ut for dem både i form av lønnsomhet og volumer, melder TDN Direkt. 

Kepler Cheuvreux liker Orklas vektlegging av nye vekstkanaler og bærekraftig produkter, men tror likevel at veksten i kjernemarkedene vil være under press fra aktørenes egne merkevarer, som tar en stadig større andel av markedet. Meglerhuset legger imidlertid til at på grunn av den voldsomme veksten innen e-handel som en følge av pandemien, kan nye vekstkanaler vokse raskere enn tidligere anslått. 

Kepler Cheuvreux gjentar kjøpsanbefaling på industrikonsernet med kursmål på 87 kroner pr. aksje.