<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Yara skal holde ESG-seminar for å presentere omformingen av selskapet

Yara skal presentere fremtiden til selskapet under et ESG-seminar i desember. 

Publisert 17:04 21. sep. 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord
ESG-PRESENTASJON: Yara skal fortelle om fremtiden for selskapet i desember. Foto: Meyer Werft

Fra 1. oktober stokker Yara   om på organisasjonen og avholder et ESG-seminar 3. desember. På seminaret skal industriselskapet presentere de strategiske målene for omformingen av selskapet, går det fram av en børsmelding mandag. 

«De organisatoriske endringene vi foretar er med på å støtte Yaras overgang mot bærekraftige løsninger for det globale ernæringssystemet. Vi ser frem til å presentere de neste stegene under seminaret i desember», uttaler Svein Tore Holsether, konsernsjef i Yara, i børsmeldingen. 

Lair Hanzen blir spesialrådgiver for Holsether etter å ha vært direktør for Yara Americas. Chrystel Monthean tar over rollen etter å ha vært direktør for Yara Africa & Asia. Fernanda Lopes Larsen blir direktør for Yara Africa & Asia.