<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tung start for Ocean Sun

Konsernsjef Børge Bjørneklett i Ocean Sun hevder solkraftverk på vann er nesten like billig som på land. – Dette er en ny sektor i sterk vekst, sier han.

    Publisert 26. okt. 2020 kl. 19.28
    Lesetid: 3 minutter
    Artikkellengde er 527 ord
    NY GRØNN AKSJE: Ocean Sun ble mandag notert på Merkur Market, med en markedsverdi på litt over 800 millioner kroner. Fra venstre: Børsdirektør Øyvind Amundsen, direktør Alexander E. Telje, Camilla Iversen i Advokatfirmaet BAHR, gründer og konsernsjef Børge Bjørneklett, Carl Tønsberg fra Oslo Børs, Einar Unhjem Johansen fra Fearnley Securities og styremedlem Arnt Emil Ingulstad i Ocean Sun. Foto: Iván Kverme