<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Gruve-datter signerer enda flere intensjonsavtaler

Nordic Minings datterselskap, Nordic Rutile, har signert en intensjonsavtale med Hatch og Sweco.

Publisert 11. juni 2021 kl. 09.26
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
AVTALE: Nordic Mining og adm. Ivar S. Fossum har signert en intensjonsavtale med Hatch og Sweco. Foto: Iván Kverme

 

Gruveselskapet Nordic Mining har gjennom sitt heleide datterselskap Nordic Rutile inngått intensjonsavtaler (LOIs) med ingeniørselskapene Hatch og Sweco som Project Management Consultant (PMC) for Engebø Rutile and Garnet-prosjektet, ifølge en melding fra selskapet. 

PMC skal rapportere til Engebøs prosjektdirektør, og vil være ansvarlig for prosessdesign og generell ingeniørkoordinering, samt integrering av utvalgte partnere for ingeniørarbeid, anskaffelse og konstruksjon.

Ved hjelp av Hatch og Sweco vil Nordic Mining umiddelbart starte forarbeidet med det detaljerte ingeniørarbeidet. Partene planlegger å formalisere den endelige PMC-kontrakten innen tidlig 3. kvartal 2021.

Tidligere denne uken inngikk Nordic Rutile intensjonsavtaler med Sunnfjord Industripartner, Åsen & Øvrelid , Nordic Bulk, og Normatic A for konstruksjon, ingeniørarbeid og innkjøp, gjennom EPC-kontrakter.

Nordic Mining-aksjen er opp 23,13 prosent i år til 2,635 kroner.