<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Carnegie ser store vekstmuligheter for Tomra-rival

Carnegie starter dekning av Envipco. Det har resultert i en kjøpsanbefaling og et kursmål 40,1 kroner.

Publisert 13. des. 2021
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord
CARNEGIE ANBEFALER KJØP: Meglerhuset venter kursoppgang i panteselskapet Envipco. Foto: Envipco

 

Envipco er et markedslende produsent av panteløsninger i Nord-Amerika og ifølge ledelsen selv har de en markedsandel på 44 prosent. Selskapet har historisk sett ikke vært aktiv i Europa, men dette er i ferd med å endres, skriver Carnegie i en oppdatering.

«Nøkkelpersoner som Greg Garvey og Bob Lincoln, som var en del av den vellykkede internasjonale ekspansjonen av Tomra, er nå på lag med Envipco, og vi tror at selskapet er godt posisjonert til å kapitalisere på en bølge av kommende returordninger i Europa», skriver meglerhuset videre.

Ifølge meglerhuset har selskapet en svært konkurransedyktig teknologiplattform og i lys av nye ordre som har kommet inn den siste tiden, tror meglerhuset at det støtter selskapets mål om å oppnå en markedsandel på 30 prosent i nye markeder.

Analytikeren ser store vekstmuligheter for Envipco på kort og mellomlang sikt. Carnegie starter dekning av aksjen med en kjøpsanbefaling og kursmål 40,1 kroner.

Mandag omsettes aksjen for 31,80 kroner, opp 2,6 prosent.