<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Freyr stiger i før-handel etter offentliggjøring av planer

Det norske batteriselskapet offentligjør planer om å samarbeide med teknologiselskapet Honeywell. 

  Publisert 19. jan. 2022 kl. 13.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 123 ord
  Freyr har planer om å inngå samarbeid med teknologiselskapet Honeywell. Foto: Tanken Arkitektur

  FREY

  Det norske batteri selskapet Freyr Battery steg kraftig i før-handel etter å ha offentligjort planer om å samarbeide med teknologiselskapet Honeywell. Samarbeidet skal hjelpe å utvikle smarte energi-lagrings muligheter både for kommersielt og industrielt bruk. 

  Honeywells teknologitilbud inkluderer integrert automasjon, feltinstrumentering og sikkerhetsintegrasjon. i tillegg vil Honeywell kjøpe 19 gigawattimer med battericeller produsert av Freyr fra og med 2023. 

  Honeywell, som har forpliktet seg til å oppnå karbonnøytralitet i sine operasjoner og anlegg innen 2035, sa at arbeidet med FREYR bygger på dets innsats for å redusere drivhusgassintensiteten til sine egne operasjoner og anlegg, og for å utvikle produkter for å hjelpe kundene med å møte deres egne miljø- og sosiale mål.

  FREYR-aksjen, som stengte tirsdag på $8,65, var nylig opp 10,5% til $9,56 i førmarkedshandel.