<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Elopak-styreleder Jo Lunder varsler avgang

  Publisert 2. nov. 2022 kl. 07.21
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 107 ord
  Jo Lunder, styreleder i Elopak. Eivind Yggeseth

   

  Etter å ha vært styreleder i fem år, vil Jo Lunder nå gå av på generalforsamlingen i 2023. Det kommer frem av en børsmelding onsdag morgen.

  – Jeg har vært styreleder siden 2018, og jeg har gledet meg over reisen og samarbeidet med vår administrerende direktør Thomas Körmendi og mine medstyremedlemmer. Jeg synes vi har hatt god fremgang, inkludert børsnoteringen i fjor sommer, og jeg tror Elopak er godt posisjonert for fremtiden. Grunnen til at jeg trekker meg er for å frigjøre tid, sier Lunder.

  Jo Lunder er fortsatt aksjonær i Elopak, og han eller selskaper han eier har 107.142 aksjer i selskaper. Det tilsvarer en eierandel på 0,04 prosent.