<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Dagens karrieretips

En BI-student skriver i snitt 21 jobbsøknader for å få en relevant jobb.

Publisert 21. mars 2005 kl. 07.21
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord

I gjennomsnitt måtte fjorårets kull av BI-studenter skrive 21 jobbsøknader før de fikk relevant jobb. Ifølge DN viser en arbeidsmarkedsundersøkelse utført av TNS Gallup at avgangsstudentene i gjennomsnitt måtte skrive syv jobbsøknader pr. jobbintervju de ble innkalt til. I gjennomsnitt måtte fjorårets kull av BI-studenter skrive 21 jobbsøknader før de fikk relevant jobb. Ifølge DN viser en arbeidsmarkedsundersøkelse utført av TNS Gallup at avgangsstudentene i gjennomsnitt måtte skrive syv jobbsøknader pr. jobbintervju de ble innkalt til. 85 prosent av BI-studentene er ifølge avisen i jobb et halvt år etter eksamen. 20 prosent av de nyutdannede havner i varehandel, etterfulgt av bank, finans og ikt/telekom/data.