<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

- Disse blir vinnerne

Accenture snakker om "ekstreme endringer" i næringslivet. - Disse vil lykkes, mener Bente Svensson.

Publisert 22. mars 2005 kl. 13.12
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 151 ord

Accentures leder for Human Performance, Bente Svensson, mener ifølge dn.no at næringslivet i dag står overfor "ekstreme forandringer", og kanskje spesielt innen personalpolitikk. Accentures leder for Human Performance, Bente Svensson, mener ifølge dn.no at næringslivet i dag står overfor "ekstreme forandringer", og kanskje spesielt innen personalpolitikk. - Mange erfarne toppledere tror folk fortsatt motiveres av det samme som de selv gjorde, men blant dagens unge er det nesten ingen som tenker som for 30 år siden, sier hun.- De er opptatt av å jobbe sammen, av relasjoner, nettverk og teamarbeid, legger Svensson til.Accenture mener ifølge nettavisen at fremtidens vinnere blir selskapene som klarer å tenke nytt, og å finne nye måter å dyrke frem gode ledere på.- Det er noe med "anatomien" og kulturen i et selskap. Selskaper som er som organismer og klarer å levere selv om topplederen byttes ut hvert femte år, er de som vil lykkes, sier Svensson.