<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny mann til Røkke

Frederik Steenbuch blir Aker Drilling-direktør.

Publisert 9. feb. 2006 kl. 09.05
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 120 ord

Aker Drilling har ansatt Frederik Steenbuch som Chief Operating Officer. Med bred erfaring fra offshoreindustrien generelt og boremarkedet spesielt vil han ha en sentral rolle i markedsføringen av selskapets to rigger og utviklingen av selskapet, heter det i en melding. Aker Drilling har ansatt Frederik Steenbuch som Chief Operating Officer. Med bred erfaring fra offshoreindustrien generelt og boremarkedet spesielt vil han ha en sentral rolle i markedsføringen av selskapets to rigger og utviklingen av selskapet, heter det i en melding. Steenbuch har bakgrunn fra blant annet skipsmegling og markedsføring av borerigger i Smedvig, Wilrig og Northern Offshore.Han var en av initiativtakerne til etableringen av Offshore Heavy Transport og Fairmount Heavy Transport, og har de siste årene drevet sitt eget rådgivningsselskap.