<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

John Fredriksens nye mann

- Vi har sikret oss en enestående og talentfull person som vil bidra til å utvikle verdens største tankrederi videre, sier John Fredriksen i forbindelse med ansettelsen av ny toppsjef i Frontline.

    Publisert 31. aug. 2006 kl. 08.45
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 102 ord

    Styret i Frontline har ansatt Bjørn Sjaastad som ny toppsjef (CEO) i Frontline Management AS. Sjaastad har en MBA. Fra 1990 til 2004 var han sjef for Odfjell ASA.Sjaastad tar over stillingen etter Oscar Spieler, som ønsker å roe ned.- Gjennom ansettelsen av Sjaastad har vi sikret oss en enestående og talentfull person som vil bidra til å utvikle verdens største tankrederi videre, sier styreformann John Fredriksen i FrontlineHan slår fast at Sjaastad er høyt respektert i kapitalmarkedet.I likhet med Fredriksen har Sjaastad sittet i fengsel. Sjaastad satt fire måneder i amerikansk fengsel i forbindelse med Odfjell Seachems brudd på amerikanske konkurranselover.