<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik oppnår du suksess

Gjør det meste ut av ditt beste. Gode råd for hvordan du vil bli lagt merke til på arbeidsplassen.

    Publisert 31. aug. 2006 kl. 13.59
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 116 ord

    Nedenfor finner du noen punkter som kan hjelpe deg til å bli lagt merke til på arbeidsplassen, skriver Karrierelink.no:1. Se på deg selv som et produkt: Utseendet teller, ikke undervurder betydningen av det.2. Se "vellykket" ut: Kle deg som om du er på toppen innenfor din bransje. Da vil andre mennesker gå ut fra at du er det.3. Arbeid overtid: Mennesker som arbeider etter arbeidstid er de som setter spor etter seg i selskapet.4. Meld deg frivillig - delta aktivt5. Kom med forslag overfor sjefen6. Spesialiser deg7. Få deg et særtrekk8. Bli en del av et annet menneskes rutine9. Ta imot ros og gi ros10. Stå frem11. Rekk opp hånden så de store kan se deg