<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Influensaen koster milliardbeløp

Samfunnet taper over én milliard kroner per år på sykmeldte arbeidstakere.

    Publisert 21. feb. 2007 kl. 08.36
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 115 ord

    Folkehelsesintituttet har regnet seg frem til at influensaen setter 192.000 arbeidstakere ut av spill hvert år. Bedriftseier Thomas Heyerdahl, som er med i NHOs komité for småbedrifter, hevder at samfunnet taper over én milliard kroner per år på sykmeldte arbeidstakere. Folkehelsesintituttet har regnet seg frem til at influensaen setter 192.000 arbeidstakere ut av spill hvert år. Bedriftseier Thomas Heyerdahl, som er med i NHOs komité for småbedrifter, hevder at samfunnet taper over én milliard kroner per år på sykmeldte arbeidstakere. - Mange småbedrifter føler sykefraværet på kroppen, spesielt hvis man har få ansatte til å dekke jobbene. De bedriftene jeg har vært i kontakt med har hatt gode erfaringer med IA-avtalen, sier han til VG.