<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Peter Mueller stikker?

Landslagstrener i skøyter Peter Mueller vurderer sterkt å slutte.

  Publisert 20. feb. 2007 kl. 06.59
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 152 ord
  Scanpix / Scanpix

  Etter et oppvaskmøte i Skøyteforbundet i går sa president Terje Andersen til TV2 at landslagstrener Peter Mueller "bør være mer forsiktig med hva han sier fremover". Etter et oppvaskmøte i Skøyteforbundet i går sa president Terje Andersen til TV2 at landslagstrener Peter Mueller "bør være mer forsiktig med hva han sier fremover". Dette etter at Mari Hemmer før helgen gikk ut og hevdet Mueller hadde sagt at hun "var for fet for skøytelandslaget".Mueller krever ifølge VG Nett at forbundet stiller seg bak ham - hvis ikke kan han komme til å gå.- Den tanken har streifet meg, ja. Jeg har tenkt på det veldig seriøst, sier han.- Jeg har aldri sagt noe av det som har blitt hevdet. Jeg er den første personen til å ta skyld hvis jeg har gjort noe galt. Men jeg kommer ikke til å ta skyld for noe jeg ikke har gjort, sier Mueller videre til nettavisen.