<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Toppledere skulker jobben

Toppledere, investorer og konsulenter beinflyr mellom idretten og sin daglige jobb.

    Publisert 24. feb. 2007 kl. 10.06
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.40
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 135 ord

    Næringslivsfolk er overrepresentert som øverste tillitsvalgt for særforbundene under Norges Idrettsforbund. Det viser en gjennomgang som Finansavisen har gjort av landets idrettspresidenter. Næringslivsfolk er overrepresentert som øverste tillitsvalgt for særforbundene under Norges Idrettsforbund. Det viser en gjennomgang som Finansavisen har gjort av landets idrettspresidenter. Toppledere, investorer og konsulenter beinflyr mellom idretten og sin daglige jobb.President Erik M. Aarethun i Norges Cykleforbund tråkker mellom to store kall. Det ene er sykkelsporten og det andre er hans forretningsvirksomhet, med entreprenørbedriften AS Trevaren som omsetter for nesten 50 millioner kroner årlig, et enmanns konsulentfirma og utviklingsprosjektet Lærdal Ferie og Fritidspark.- I timer tar nok vervet et halvt årsverk. Hvis noen kritiserer meg for all den tiden jeg bruker på norsk sykkelsport så svarer jeg at dette er min vitamininnsprøytning, sier Aarethun, som har vært Sykkelpresident i åtte år.