<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Han har vært en katastrofe

- Dette skal feires. Vi skal ha kake til lunch, sier Bellona-leder Frederic Hauge.

  Publisert 21. sep. 2007 kl. 10.06
  Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.29
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 130 ord
  Scanpix / Scanpix

  Åslaug Haga som ny olje- og energiminister er verdt å feire med kake, slår Bellona-leder Frederic Hauge fast. Åslaug Haga som ny olje- og energiminister er verdt å feire med kake, slår Bellona-leder Frederic Hauge fast. - Dette skal feires. Vi skal ha kake til lunch, sier Hauge, som fryder seg over skiftet av olje- og energiminister.- Vi er lei av Odd Roger Enoksen. Han har vært en katastrofe som olje- og energiminister. Han har virket veldig lite engasjert, sier Frederic Hauge til NTB.Bellona-lederen gjør det klart at han har forventninger til Åslaug Haga:- Nå blir det mye vanskeligere for Kristin Halvorsen (SV) å si nei til økte bevilgninger til tiltak for fornybar energi. Og vi trenger virkelig en olje- og energiminister med større gjennomslagskraft overfor finansdepartementet, sier Hauge. (©NTB)