<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Her er Drillos nye assistent

- Jeg føler jeg har fått en på øverste hylle, sier Egil «Drillo» Olsen.

    Publisert 25. sep. 2007 kl. 12.20
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 119 ord

    Otto Ulseth har takket ja til å bli assistenttrener for Iraks fotballandslag. Det bekrefter Egil «Drillo» Olsen overfor Adresseavisen. Otto Ulseth har takket ja til å bli assistenttrener for Iraks fotballandslag. Det bekrefter Egil «Drillo» Olsen overfor Adresseavisen. Olsen sa nylig ja til å trene Irak. Ola By Rise og Roar Stokke er begge linket til assistentjobben, men det er tidligere Tromsø-trener Ulseth som blir Drillos høyre hånd.- Jeg er kjempehappy for at Otto har sagt ja, sier Drillo til Adresseavisen.- Jeg føler jeg har fått en på øverste hylle. Han er trivelig, har lett for å skape entusiasme rundt seg og jeg har kjent ham så lenge at jeg vet vi vil fungere godt sammen, sier Olsen. (©NTB)