<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kelly Services blir pan-nordisk

Det globale bemanningsselskapet Kelly Services åpner i dag sitt første kontor i Finland, og dekker dermed hele Norden.

    Publisert 5. feb. 2008 kl. 11.40
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.58
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 168 ord

    Det globale bemanningsselskapet Kelly Services åpner i dag sitt første kontor i Finland, og dekker dermed hele Norden. Samtlige fire land i regionen vil bli styrt fra selskapets nordiske hovedkontor i Oslo.Den finske avdelingen av det som i dag er verdens femte største bemanningsaktør, vil bli lokalisert til hovedstaden Helsinki, og åpner dørene i dag. Kelly Services Finland vil ha sitt hovedfokus på rekruttering til så vel faste som midlertidige stillinger, og vil fra starten av være med på å videreutvikle allerede eksisterende pan-nordiske kundeforhold med utspring i Norge, Sverige eller Danmark, i tillegg til dette vil den nye finske avdelingen også bygge opp en lokal kundeportefølje.- Finland har de siste årene hatt en sterk tilvekst av bemanningsaktører, men bransjen som sådan er for landet relativt ny. Vi ser et enormt potensiale i det finske markedet, og tror at vi vil skille oss ut i mengden på grunn av vårt spesialistfokus innen eksempelvis IT/teknologi, finans, engineering samt forskning og utvikling, sier Nordisk sjef i Kelly Services, Stig Lauvsland.