<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pessimismen inn i næringslivet

- Pessimismen er på full fart inn i næringslivet, sier seniorrådgiver Roy Eskild Banken i Perduco.

  Publisert 9. juli 2008 kl. 08.08
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 66 ord
  Foto: Scanpix

  DNs konjunkturbarometer viser et markert stemningsskifte blant norske næringslivsledere, skriver avisen. Barometeret viser at konjunkturindeksen har falt med 26 prosent det siste året.-Pessimismen er på full fart inn i næringslivet, sier seniorrådgiver Roy Eskild Banken i Perduco, som utarbeider DNs konjunkturbarometer.- For første gang sier et flertall av landets bedriftsledere at de forventer at lønnsomheten vil holde seg uendret eller bli svekket, fortsetter Banken, ifølge DN.