<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Han ble årets styreleder

- Du må ikke gape høyt, da blir det for mye harelabb, sier årets styreleder.

  Publisert 10. juni 2009 kl. 11.03
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.44
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 138 ord
  Foto: iStockphoto

  I dag, onsdag, mottar Arvid Grundekjøn i Statkraft prisen som årets styreleder, melder Dagens Næringsliv.Grundekjøn skal ifølge styreanalytiker Gunnar Eckbo i boardnews.no blant annet ha "vært en dyktig pådriver for den internasjonale satsingen" til Statkraft.Ifølge avisen synes Grundekjøn flere har altfor mange styreverv.- Det er veldig viktig at styret, og ikke minst styreleder, blir respektert av organisasjonen og at man får den rette dialogen. Det er viktig at du som styreleder ikke blir oppfattet som en som bare henger deg på for å sole deg i glansen av bedriftens fortreffelige utvikling, strør sand på det administrasjonen har funnet på og hever ditt styrehonorar, sier han.- Du må ikke gape høyt, da blir det for mye harelabb, fortsetter Grundekjøn, ifølge avisen.Det er for 10. gang at prisen deles ut. Utdelingen finner sted hos PwC i Bjørvika med påfølgende lunsj.