<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Jørn Andersen sparket

Jørn Andersen er sparket fra trenerjobben i Mainz få dager før seriestart i Bundesliga.

  Publisert 3. aug. 2009 kl. 14.36
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 120 ord
  Jørn Andersen i 1989. Foto: Scanpix

  Det melder bild.de.Klubben holder en pressekonferanse i ettermiddag. Mainz røk ut av cupen mot et lag fra fjerde nivå nylig.Andersen ledet Mainz til opprykk i vår. 46-åringen skal etterfølges av Thomas Tuchel.Søndag skal det ha vært holdt et tre timer langt krisemøte i klubben. Spillet har ikke vært spesielt godt i oppkjøringen til sesongen. Flere tyske aviser betegner situasjonen i klubben som «helt kaotisk».Flere av spillerne har vært kritiske til Andersen. De mener at hans treningsopplegg er for hardt. En meget lang skadeliste har gitt troppen påfyll på det området.Spillerne ble mandag informert om trenerskiftet.Andersen scoret fem mål som spiller for det norske landslaget. Han spilte 27 ganger for Norge.Han har tidligere trent Locarno, Oberhausen, Mönchengladbach (assistent) og Offenbach. (©NTB)