<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik unngår du å få sparken

Om du vil holde på jobben din, bør du unngå disse tingene.

  Publisert 7. aug. 2009 kl. 15.46
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 19.03
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 381 ord
  Foto: iStockphoto

  CNN Money advarer mot 15 oppførsler på jobb, for å sikre seg mot oppsigelse:

  1. Ikke jobb fra do! - "Og om du gjør det, vent med å skylle ned til samtalen er over" - "Og om du gjør det, vent med å skylle ned til samtalen er over"
  2. Ikke vær sint på jobb - Det kan være stressende for andre om du alltid er negativ - Det kan være stressende for andre om du alltid er negativ
  3. Ikke putt fisk i mikroen - Pass på hva du spiser på jobb, lukten kan irritere andre. - Pass på hva du spiser på jobb, lukten kan irritere andre.
  4. Ha på deg skoene - "Kan du ikke ha på skoene, så kjøp mer behagelige sko" - "Kan du ikke ha på skoene, så kjøp mer behagelige sko"
  5. Ringetone - Forsøk å unngå boy-band-sanger som ringetone når du er på jobb. Aller best, slå av lyden. - Forsøk å unngå boy-band-sanger som ringetone når du er på jobb. Aller best, slå av lyden.
  6. :) og ;) - Vent med :D og andre smileyer til du er hjemme. - Vent med :D og andre smileyer til du er hjemme.
  7. Ha klærne på! - Ikke bytt fra sykkelklær til dress i garasjen, det er kameraer overalt. - Ikke bytt fra sykkelklær til dress i garasjen, det er kameraer overalt.
  8. Ikke bli snuskete - Hold samtaler og temaer bort fra sex. - Hold samtaler og temaer bort fra sex.
  9. Ikke ta over - "Han forsøkte å bli sjefens høyre hånd, men fikk sparken" - "Han forsøkte å bli sjefens høyre hånd, men fikk sparken"
  10. E-post - Les dem stille - Les dem stille
  11. Facebook - Hold bildene dine seriøse på Facebook, om hele verden kan se dem. - Hold bildene dine seriøse på Facebook, om hele verden kan se dem.
  12. Negler - Ikke fiks neglene på jobb. - Ikke fiks neglene på jobb.
  13. Do-bilder - "En ansatt tok et bilde av en annen på do og sendte til alle på kontoret" - "En ansatt tok et bilde av en annen på do og sendte til alle på kontoret"
  14. Mat - Ikke stjel andres mat - Ikke stjel andres mat
  15. Musikk - Hold musikken i hodetelefoner, steng døren eller slå av. Ikke alle vil høre din musikk. - Hold musikken i hodetelefoner, steng døren eller slå av. Ikke alle vil høre din musikk.