<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Er han Fredriksens nye mann?

Det spekuleres nå i hvem som tar over roret i Marine Harvest etter at Åse Aulie Michelet måtte gå på dagen.

  Publisert 26. mars 2010 kl. 10.24
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.31
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 138 ord
  John Fredriksen - Foto: Finansavisen

  Onsdag gikk det frem at toppsjefen i Marine Harvest, Åse Aulie Michelet, måtte gå på dagen. Det hele kom som en overraskelse både på analytikere og på Michelet selv.Les: Michelet: Styret ba meg om å gå Les også: Michelets saftige sluttpakke og Overrasket over Michelets avgangDet store spørsmålet nå er hvem som tar over etter Michelet i det John Fredriksen-kontrollerte oppdrettselskapet.Ole-Erik Lerøy, Yngve Myhre, og Alf-Helge Aarskog har vært nevnt i spekulasjonene.Ifølge Finansavisen snakker bransjekjennere nå varmt om Knut Nesse, som i dag formelt er styreformann i fôrprodusenten Skretting AS.Nesse har globalt ansvar for virksomheter i 14 land som til sammen omsetter for rundt 10 milliarder kroner.Når avisen spør om han er kandidat til stillingen som ny topp-sjef i Marine Harvest, er svaret som følger:- Hehe. Jeg tror ikke jeg skal gi meg inn på slike spekulasjoner, sier Nesse.