<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skulle til Argo - blir i Arctic likevel

Analytiker Trond Omdal gjorde det i fjor. Nå har en annen ansatt i Arctic Securities snudd i døren.

  Publisert 2. feb. 2011 kl. 09.17
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.04
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 104 ord
  Fra venstre: Gaute Eie, Anders Eide, Petter Bakken og Mads H. Syversen.Foto: Finansavisen.

  I fjor var det oljeanalytiker Trond Omdal som ombestemte seg i siste liten, og ble i Arctic Securities istedenfor å gå til ABG Sundal Collier.Nå har Stian Nærdal på Arctics obligasjonsbord også snudd i døren, etter at han egentlig var på vei til Argo Securities. DN skriver dette i dag.- Stian har tatt en beslutning på at han ikke går herfra. Han trives godt her og har ombestemt seg, sier obligasjonssjef Anders Eide.Derimot har Eide ifølge avisen planer om å erstatte Tom Hestnes - som gikk hele veien til Argo Securities.- Vi har veldig mye å gjøre, så våre avganger blir erstattet, sier han.