<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Julie M. Brodtkorb lar seg provosere

- Jeg blir litt forbannet, eller i hvert fall sur, sier JKL-sjefen.

  Publisert 30. mars 2012 kl. 10.26
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 89 ord
  Julie Brodtkorb - Foto: Scanpix

  Julie M. Brodtkorb advarer ambisiøse unge mot å søke seg til kommunikasjonsutdannelse, skriver DN.- Jeg blir litt forbannet, eller i hvert fall sur når rektor Trond Blindheim mener man kan ta en bachelor i pr og kommunikasjon så har man carte blanche inn i et kommunikasjonsbyrå. Det er utrolig misvisende, sier hun til avisen.JKL-sjefen påpeker at det ikke finnes en enkel vei inn i kommunikasjonsbransjen. Hun vil ha juniorer som har vist analytiske evner.- Skal du rådgi en bedriftsleder om kommunikasjon, bør du kunne forstå en årsrapport, sier Brodtkorb.