<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bygger Lakkbar i ekspressfart

Mens vennene pensjonerer seg, bygger Fanny Randz opp manikyrkjede i ekspressfart.

  Publisert 27. apr. 2012 kl. 15.43
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 18.00
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 126 ord
  Fanny Randz - Foto: Finansavisen

  Hurtig, billig og tilgjengelig er stikkord for satsningen. Fanny Randz (57) bygger opp manikyrkjeden Lakkbar i ekspressfart, skriver Finansavisen.På en flyplass i utlandet oppdaget hun at passasjerene kunne få lakket neglene mens de ventet på å gå om bord på flyet, uten timebestilling og til en levelig pris.Våren 2011 åpnet Randz ifølge avisen sin første Lakkbar på Ski Storsenter. Siden har det gått slag i slag, og i mai kommer kjedens avdeling nummer fem, på Sandvika Storsenter. Ambisjonene er imidlertid større enn som så.- Mens venninnene mine går av med pensjon, har jeg planer om å åpne 20 butikker, forteller Randz til Finansavisen.Randz anslår at kjeden vil omsette for minst 6 millioner kroner i 2012. Hun regner med å gå i pluss fra neste år av.