<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Marine Harvest henter Lerøy-direktør

Marine Harvest fant sin nye finansdirektør hos Lerøy Seafood.

Publisert 26. juni 2012 kl. 09.15
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 85 ord
Foto: Finansavisen

Jørgen Kristian Andersen fratrer som finansdirektør i Marine Harvest ASA ved utløpet av juli.Ivan Vindheim er utnevnt til ny finansdirektør, og tiltrer stillingen 1/8 2012, går det frem av en børsmelding.Bakgrunnen for endringen er ifølge selskapet behovet for at finansdirektør er lokalisert sammen med resten av konsernledelsen på hovedkontoret i Bergen. Marine Harvest vil opprettholde et kontor i Oslo der konsernfinans og en del andre funksjoner vil bli værende.41-årige Vindheim er utdannet siviløkonom fra NHH, og kommer fra stillingen som finansdirektør i Lerøy Seafood Group.