<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik starter du en flørt på jobben

Interessert i kollegaen din, men usikker på hvordan du skal gå frem?

  Publisert 19. aug. 2013 kl. 14.10
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.23
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 132 ord
  Kvinne - Foto - Scanpix

  De fleste kjenner til "blinke-smiley", et ikon som viser et smilende ansikt og et blunkende øye. Takket være dette ikonet kan mange mennesker som har møtt hverandre på arbeidsplassen i dag, kalle hverandre for kjærester eller ektefeller.Det viser en undersøkelse som er foretatt av den internasjonale datingsiden Whatsyourprice.com. 45 prosent av de kvinnelige deltagerne og 59 prosent av de mannlige, svarte at deres kontorromanse enten startet med en email eller sms, hvor det inngikk en blinke-smiley. Det skriver Alive.dk.Av samme årsak var det blant respondentene en generell enighet om at hvis man ikke er interessert i en kontorflørt, så bør man holde seg helt unna det vesle ikonet.Et flertall av undersøkelsens deltagere svarte at de generelt brukte vanlige smileys når de kommuniserte med kollegaer, uten å ha romantiske hensikter.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK