<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blinkskudd for Norges beste hodejegere

Norges beste hodejegere dro inn 200 millioner kroner i fjor.

  Publisert 19. feb. 2014 kl. 10.13
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.53
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 161 ord
  Svein Olsen - Foto: Finansavisen

  Norske ledere byttes ut i høyt tempo. Hvert tiende selskap med en omsetning over fem millioner kroner byttet ut sjefen i fjor. Det er en av årsakene til at det var travle dager i 2013 for mange norske hodejegere, skriver Finansavisen.BackerSkeie har spesialisert seg på rekruttering av toppledere, noe som i fjor ga en omsetning på 52 millioner kroner, opp fra 44 millioner året før.Cato Backer, som pryder seg med tittelen executive partner , er godt fornøyd med veksten i fjor.- To tredeler av omsetningen kom fra kontoret i Oslo og en tredel fra kontoret i Stavanger, forteller han til avisen.Fornøyd er også Svein Olsen, som leder Mercuri Urval. Selskapets omsetning endte på rundt 77 millioner kroner i fjor.- De siste årene har vi satset stadig mer på search, executive-segmentet og lederutvikling. Vi har også økt fokus på internasjonal business, sier Olsen til Finansavisen.Visindi, som i år feirer tiårsjubileum, økte omsetningen med 12 prosent fra året før, til 71,5 millioner kroner.