<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

En av Norges beste handelshøyskoler

En av landets beste handelshøyskoler ligger kun 30 minutter fra Oslo.

  Publisert 21. feb. 2014 kl. 15.09
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 107 ord
  Foto: Scanpix

  Forkortelsen «NMBU» røper ingenting, men Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Akershus rommer en handelshøyskole som huser noen av de mest fornøyde studentene i landet, skriver DN, som viser til fersk rapport fra masterutdannede økonomers arbeidstagerorganisasjon, Econa.Både hos Econa og på det nylige lanserte offisielle studiebarometeret scorer den vesle handelshøyskolen ifølge avisen helt i topp på studenttilfredshet.Hos Econa er de bare slått av Norges Handelshøyskole (NHH), mens på studiebarometeret ender de på delt førsteplass med NHH.- Dette er litt overraskende. Samtidig scorer NMBU godt på både det å ha organiserte kollokvier og god oppfølging. Kanskje dette er NMBUs suksessformel, sier Tom Bolstad, leder av Econa, ifølge DN.