<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- En gjeng kynikere som vil ha mest mulig makt

Bellona-leder Frederic Hauge forventer at folk leverer.

  Publisert 24. feb. 2014 kl. 08.55
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.57
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 131 ord
  Frederic Hauge - Foto: Scanpix

  - Det å jobbe i Bellona er en utfordring. Vi ser hva vi får til med de ressursene vi har, samtidig er det en stor frustrasjon fordi vi vet hva vi kunne fått til med enda mer ressurser. Men vi ser også konkrete resultater, sier Bellona-leder Frederic Hauge til DN.- Hvordan er det å lede idealister?- Feil spørsmål, her er bare en gjeng kynikere som vil ha mest mulig makt. Mange vil jobbe med miljøvern for å finne en mening med livet, men det er ikke nødvendigvis den kompetansen vi trenger. Vi trenger gjerne folk som vil jobbe for å endre noe, og som allerede har det bra med seg selv, sier Hauge til avisen.- Det er en tøff arbeidsplass, og man forventer at folk leverer og stiller opp, fortsetter han.