<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
Mexicansk søksmål mot amerikanske våpenprodusenter avvist
En amerikansk dommer avviste fredag ​​et søksmål på 10 milliarder dollar fra Mexico mot amerikanske våpenprodusenter.
Skatteadvokat nekter å betale straffeskatt
BAHR-advokat Jan B. Jansen gjorde en feil i skattemeldingen i 2014. Han risikerte straff, men ble tilgitt. Nå har han gjentatt tabben og blitt straffet, men nekter å betale. 
Teknologien har løpt fra jussen
Det høye digitaliseringstempoet svekker rettssikkerheten i varslingssaker. Det haster med lovregulering, mener Rajvinder Singh Bains og Oscar Lorentz Melaa i DLA Piper Norge.
Full forvirring i skyen
Digitaliseringsdirektoratet og DFØ publiserte nylig en veiledning for offentlig sektors bruk av skytjenester. Datatilsynets forståelse er en helt annen, skriver Kristin Haram Førde og Thale C.G. Gjerdsbakk i Bull & Co Advokatfirma.
Åpenhetsloven medfører nye plikter for mange virksomheter
Nye krav til åpenhet om menneskerettigheter og arbeidsforhold i egen virksomhet og i leverandørkjeden og forretningsforbindelser.
Milliardær tapte hele selskapet til datteren
Etter å ha tapt i to rettsinstanser mot datteren har den nå tidligere eiendomsmilliardæren Pål Borgersen mistet selskapet og må betale datterens sakskostnader på over 700.000 kroner.
Uttaler seg om grov skattesvindel
Shakira risikerer en fengselsstraff på 8 år etter grov skattesvindel. Nå uttaler hun seg.