<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Fete gevinster i fedme
Fedme er et stort og stigende problem over hele verden. Behandlingen av overvekt er allerede en gullgruve. Bli med på en tur til Danmark.
Fem jokere og lys i tunnelen
Et negativt år for aksjer og obligasjoner i 2022 øker sannsynligheten for at 2023 vil bli et positivt år, men en ny og langvarig oppgangsperiode står ikke nødvendigvis rett rundt hjørnet. Christian Lie trekker frem fem jokere som blir avgjørende – ikke bare for neste år, men også årene videre.
Søndagens aksjetips med store svakhetstegn i Aker BP
Aker BP har falt 28 prosent fra toppen. De siste to ukene er det oppstått nye tekniske svakhetstegn. Hovedindeksen kan falle for tredje uke på rad kommende uke.
Hastverk eller handlekraft?
Det kan være delte meninger om noen bør betale mer skatt eller ikke. Uansett bør ikke store endringer gjennomføres uten en forsvarlig utredning av hvordan endringen slår ut.
Tøff vinter i vente for aksjemarkedet
Aksjekursene tar den veien som ydmyker flest. Stiger for høyt i gode tider og faller for mye i dårlige tider. Vi skal nok lenger enn de fleste tror denne gangen også.  
Tretten advarsler til jul
Høstens mange, dystre varsler er som hentet fra Gryla-sagaen. Er det å vente en myk landing å tro på nissen?
Aksjepumpere risikerer lange fengselsstraffer
Åtte aksjepumpere fra Atlas Trading-forum møtte i retten onsdag anklaget for flere verdipapirsvindler. Hver forseelse er straffbar med inntil 25 års fengsel.