<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Publisert 12. sep. 2022 kl. 16.32
Oppdatert 12. sep. 2022 klokken 16.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 206 ord
Teknisk analyse

Sterke salgssignaler i DNO-aksjen

DNO-aksjen har falt 28 prosent fra toppen i juni. Nå kan det bli utløst enda et salgssignal.

 

DNO-aksjen har utviklet en stigende trend siden mars 2020, og selv etter et fall på 28 prosent fra toppen i juni er aksjen opp over 360 prosent. Nå trues imidlertid den stigende trenden, og det er utviklet en fallende sekundærtrend som peker ned og ut av den stigende hovedtrenden.

Aksjen har brutt 50- og 200 dagers glidende gjennomsnitt og den tekniske støtten på 13-nivået. Salgssignal, salgssignal og salgssignal. Mandag kan aksjen også være i ferd med å punktere bunnlinjen i den stigende trenden. Og det kommer etter at det er satt enda en topp RSI-chartet under de foregående og brutt 50-nivået.

Det kan også være i ferd med å bli utviklet en hode-skulder-formasjon med halslinje i underkant av 13-nivået. Den er i ferd med å bli punktert og et brudd vil i så fall utløse et nytt, kraftig salgssignal med potensial ned til 7,50 kroner.

Flere tekniske analyser

Den positive undertonen i RSI-chartet som ble brutt i slutten av juni er erstattet av en ny, og så lenge den fortsetter kan eventuelle nedturer bli forbigående. Samtidig signaliserer den fallende trendlinjen i toppen av RSI-chartet at nye oppturer også kan bli forbigående.

Finansavisen er ikke ansvarlig for eventuelle tap som måtte oppstå som følge av investeringer foretatt på basis av denne kommentaren.