<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mann tiltalt for å ha stjålet vesker og klokker for flere millioner kroner

En mann i 40-årene er tiltalt for å ha stjålet dyre vesker, smykker og klokker til en verdi av flere millioner kroner fra leiligheter på Frogner i Oslo.

Publisert 3. apr. 2022 kl. 08.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 156 ord
TILTALE: Oslo tingrett. Foto: Bendik Haug Aurdal

Innbruddene skal ha skjedd i perioden juli 2019 til juli 2021, ifølge tiltalen, som understreker at tyveriene anses som grove fordi det gjelder betydelige verdier i tillegg til å ha et profesjonelt preg over seg.

Det ene innbruddet skjedde i juni i fjor, hvor han tok seg inn i en Frogner-leilighet ved å fjerne et vindu, ifølge tiltalen. Der skal han ha tatt med seg klokker, vesker og smykker som hadde en samlet verdi på over 3 millioner kroner.

Høsten 2020 tok han seg inn i en annen Frogner-leilighet, ifølge tiltalen, som beskriver hvordan han tok med seg nærmere 20 designervesker, i tillegg til å også stjele en bil.

Mannen skal ifølge tiltalen også ha brutt seg inn i leiligheter i andre deler av byen. Han er også tiltalt for å ha båret kniv på offentlig sted, samt besittelse av kokain.

Saken skal opp i Oslo tingrett på tirsdag, og det er satt av to rettsdager til behandling av saken.

NTB