<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Beyond Meat-sjef arrestert for biting

Driftssjefen i det veganske matvareprodusenten Beyond Meat skal ha bitt nesen til en mann på grunn av krangling om en parkeringsplass. 

Publisert 20. sep. 2022 kl. 12.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 213 ord
LEDER ARRESTERT: Beyond Meats driftssjef er i hardt vær etter å ha mistet besinnelsen i helgen.  Foto: Bloomberg

Driftssjefen i det veganske matvareprodusenten Beyond Meat, Doug Ramsey, ble i helgen arrestert og siktet for vold og terrortrussel etter at han havnet i bråk utenfor en amerikansk fotballkamp lørdag.

LAVT BLODSUKKER: Doug Ramsey, driftssjef i Beyond Meat, likte dårlig at noen andre prøvde å ta en parkeringsplass han hadde sett seg ut. Foto: Washington County, Arkansas

Ramsey blir beskyldt for å ha angrepet i «road rage» utenfor lørdagens kamp mellom Arkansas Razorbacks og Missouri State Bears i Fayetteville, Arkansas, skriver Marketwatch. 

Drapstrussel

I en politirapport kommer det frem at veganer-sjefen angrep en annen mann som prøvde å presse seg foran han i et parkeringshus og som kom i kontakt med et hjul på Ramseys SUV. 

Politimannen som først ankom stedet skal observert  «to menn med blodige ansikter,» sto det i rapporten. 

Etter å ha pratet med både Ramsey, den andre mannen og et vitne, konkluderte politibetjenten med at Ramsey hadde gått ut av bilen sin og slått gjennom bakruten på den andre bilen. Da skal føreren av den andre bilen ha gått, før Ramsey skal ha dratt han til seg og startet å slå kroppen hans, i tillegg sier politirapporten at Beyond Meat-lederen «bet eierens nese og rev av kjøttet på nesetippen.»

Både mannen som ble overfalt og et vitne skal også ha hørt Ramsey true med å drepe mannen.