<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rekordår for Dag Otto Lauritzen

Realitykjendis Dag Otto Lauritzen er ett hett navn på TV om dagen, og kan melde om rekordhøye inntekter i 2019.

Publisert 16. juli 2020 kl. 13.11
Oppdatert 17. juli 2020 klokken 21.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 238 ord
TV-GLISET: Dag Otto Lauritzen (t.v.) tjener godt på livet som tv-profil. Her fotografert med tv-kollega Kristian Ødegård. Foto: Scanpix

Realitykjendis og tidligere toppsyklist Dag Otto Lauritzen hadde rekordhøye inntekter i 2019. Dette kommer fram i hans investeringsselskap Stili Invests årsregnskap. Laritzens inntekter har steget jevnt og trutt i takt med at han er blitt et mer og mer etablert fjes på Norske TV-skjermer. I år valgte sykkelprofilen å ta ut en samlet sum på 1,6 millioner kroner i lønn og utbytte.

Stili Invest

(Tusen kr) 2019 2018
Inntekter 4.593 3.135,9
Resultat før skatt 2.331,7 58,3
Årsresultat 1.964,5 35,2
  • Etablert i 2006
  • Eies av Dag Otto Lauritzen

Dag Otto ble et kjent navn når han i 1987 ble første Nordmann til å vinne en etappe i Tour De France. Etter sykkelkarrièren ble Dag Otto sykkelekspert for TV2 i 2003. Han ble kjent med Kristian Ødegård under innspillingen av «Skal vi danse» i 2007. Dette ble starten på et langt samarbeid der de to tv-profilene har frontet tv-programmer som «På tur med Dag Otto» og «Huskestue». 

Duoens nyeste satsing, «Kompani Lauritzen», har vært en braksuksess og VG meldte i mai at finalen ble sett av nesten en million. Duoens tv -programmer produseres av Ødegård og Espen Eckbos firma Seefood. Dag Otto kan forvente seg ytterligere inntekter i 2020 inntekter ettersom TV2 har annonsert en ny sesong av «Kompani Lauritzen» som skal spilles inn i høst.

Dag Otto Lauritzen har også tidligere erfaring som fallskjermjeger og er utdannet som politimann.