<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Stjerneskuddet Liv Ertzeid om kunstnerkarrieren: – Jeg tar aldri besøk i studio
Hun er blitt trukket frem som en av Norges unge kunstnere du burde holde et øye med, og mange mener verkene hennes har investeringspotensial. Nå jobber Liv Ertzeid mot sin neste utstilling. 
Sjefkurator fra Henie Onstad: – Den ble en suksess og en skandale
Franske Niki de Saint Phalle tilhørte den internasjonale kunstscenen i New York på slutten av 50-tallet. Tiåret etter gjorde hun seg bemerket i Stockholm med en skulptur av en gravid kvinne. Nå stilles hun ut på Henie Onstad. 
Gallerist Mikaela Bruhn Aschim: – Flust av kunstnere som ikke har et galleri
Den unge galleristen driver QB Gallery i Oslo og handler mye kunst privat. Nå forteller hun om de unge kunstnere som skal vises i galleriet, og hvordan du kan få kjøpt kunstverk for en billig penge.
Kunstner Henrik Placht: – Å bygge opp et solid kunstnerskap tar tid
Han er kjøpt inn av Astrup Fearnley Museet, Nasjonalmuseet og Christen Sveaas. Hva er hemmeligheten bak suksessen? 
Kunstpraten: Hva slags kunst kan du kjøpe?
Litografi. Serigrafi. Akvarell og tresnitt. Hva er egentlig de ulike kunstteknikkene?
Christian Tunge: – En milepæl i en kunstnerkarriere
Billedkunstner Christian Tunge debuterer på Høstutstillingen med fire grafiske trykk, som viser menn som tenner på seg selv av politiske grunner. 
Lena Trydal (28) om å stille ut på Nasjonalmuseet
Den unge kunstneren har to verk på åpningsutstillingen til det nye Nasjonalmuseet. De har fått mye oppmerksomhet. Men hva ligger bak bildene?