<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Det er ikke bare NFT, kunstverden er blitt gal

– Det er ikke bare NFT, kunstverden er blitt gal, sier den kjente kunstinvestoren Jorge Perez.

  Publisert 6. des. 2021 kl. 11.14
  Oppdatert 6. des. 2021 klokken 12.53
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 251 ord
  Milliardær og kunstinvestor Jorge Perez vil ikke investere i NFT
  Eiendomsmilliardær og en av verdens mest kjente kunstinvestorene, Jorge Perez, skjønner seg ikke på non-fungible tokens (NFT) og vil ikke kjøpe NFT. Han forstår heller ikke hvordan ukjente personer kan tegne noen streker på et ark og selge det for hundretusenvis av dollar. Forklaringen hans er at det er enormt mye penger som leter etter avkastning over alt. – Det er enormt mye penger som jager alt mulig nå. Det er sinnsykt, Jeg vet ikke når det stopper eller hvordan det stopper, eller hvordan det beveger seg, sier han.

  Eiendomsmilliardær Jorge Perez (72), ifølge Bloomberg en av verdens mest kjente kunstinvestorer, skjønner seg ikke på non-fungible tokens (NFT) og vil ikke kjøpe NFT.

  Men det er ikke bare NFT han ikke forstår seg på. Perez, som ifølge Forbes skal være god for 1,7 milliarder dollar, tilsvarende over 15 milliarder kroner,  forstår heller ikke hvordan ukjente personer kan tegne noen streker på et ark og selge det som kunst for hundretusenvis av dollar. Eller hvordan noen kan finne på å kjøpe noe på smarttelefonen som alle kan kopiere.

  Forklaringen hans er at det er enormt mye penger som leter etter avkastning over alt.

  – Det er enormt mye penger som jager alt mulig nå, sier han, og viser blant annet til at kunstverk kan tidoble seg på et år. 

  – Det er ikke bare NFT, kunstverden er blitt gal. Alle pengene som jager ting, om det er eiendom eller kunst. For meg er det sinnsykt. Jeg vet ikke når det stopper eller hvordan det stopper, eller hvordan det beveger seg, sier han til Bloomberg.

  I Finansavisens kryptoskolen kan du lære mer om NFT.

   

  Uansett hva du tror du kan og ikke kan – i Kryptoskolen i Finansavisen Academy kan du lære det du må vite om blokkjedeteknologi, kryptovaluta, investering i kryptovaluta, risiko, flash lån og fremtiden for kryptovaluta, med NFT, DeFi, DAO, BlockFi, Lightning nettverk, svindel, sparing og pensjon, stable coin, digitale sentralbankpenger, hva Norges Bank gjør og mye, mye mer.