<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
FAMILIEBEDRIFT: Helge Isberg Gillespie og morgen Marit Gillespie driver Galleri Brandstrup.  Foto: Lars Brænden Schram

Familien bak Galleri Brandstrup: – Mye spennende på kunstscenen i Oslo

Andre og tredjegenerasjon fra Galleri Brandstrup forteller om familiebedriften, den nyeste utstillingen deres og hvordan de plukker kunstnere til galleriet sitt. 

Publisert 28. mai 2022 kl. 17.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 168 ord

I den siste episoden av Kunstpraten er Marit Gillespie og Helge Isberg Gillespie i studio. De er mor og sønn, og har drevet Galleri Brandstrup på Tjuvholmen i mange år sammen med Kim Brandstrup.

– Det skjer mye spennende på kunstscenen i Oslo. Både mindre og større visningssteder, både kunstnerdrevne og andre gallerier. Det er mye spennende å følge med på, sier Helge Isberg Gillespie.

Hør siste episode av Kunstpraten her:

Representerer store navn

Galleriet i Tjuvholmen allé representerer 30 kunstnere, og jobber blant annet med Håkon Bleken, Inger Sitter, Kjell Erik Killi-Olsen, Sverre Bjertnes og Christer Glein.

– Hva er det viktigst når dere velger kunstnere?

– Det er kvalitet, sier Marit Gillespie.

– Hvor oppdager dere nye kunstnere?

– Det kan være kolleger, kunstnere, samlere, kritikere, akademiker eller kunstinstitusjoner som kommer med gode innspill og forslag til kunstnere vi kan bli litt mer kjent med, sier Helge Isberg Gillespie.

Hør tidligere episoder av Kunstpraten her: